PONENT, COMUNICATS 
Es reforça el servei de neteja de les Comissaries de la Regió Policial de Ponent 
Després que la nostra organització sindical denunciés a la Sub-direcció general de prevenció de riscos i salut laboral el lamentable estat d'algunes comissaries (especialment en caps de setmana) per manca de neteja, el Servei d'Administració de la Regió ens ha confirmat que per aquest any s'ha garantit un increment del servei 
 
Lleida, 8 de novembre del 2021.-

El passat 15 de setembre, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava en un escrit adreçat a la Sub-direcció general de prevenció de riscos i salut laboral del Departament d’Interior les greus deficiències en el servei de neteja de les comissaries de la Regió Policial de Ponent.

En l’escrit, la nostra organització sindical exposava especialment, la brutícia que s’acumulava a les comissaries de Ponent especialment els caps de setmana, les quals quedaven més de 48 hores sense netejar.

Així mateix, recordàvem que la normativa en matèria de seguretat i salut laboral obliga a l’Administració a mantenir una correcta neteja i desinfecció dels centres de treball i encara més si s’escau en zones on la brutícia s’hi acumulava, com son els menjadors.

En aquest sentit, SAP-FEPOL instava a la Sub-direcció a incrementar la neteja i més davant l’actual situació de pandèmia, tot recordant que el servei policial és un servei que es manté les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Fruit de la resposta a la nostra denúncia, el Servei d’Administració de la RPP ens ha manifestat i garantit que fins a final d’any s’ha reforçat el servei de neteja, també els diumenges (com així sol·licitàvem). Alhora s’han donat les ordres oportunes per tal que es faci un major incís de neteja,  en els espais comuns de les dependències (on el volum de gent sempre és major) o en aquells, on les incidències es produeixen amb major freqüència.

Per tant, des de la nostra organització sindical volem agrair al Servei d’Administració de la Regió Policia haver atès les nostres demandes, a l’hora que la instem a prorrogar aquesta situació de neteja els propers anys per tal que no es tornin a repetir en un futur.

  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-153/2021 
DATA:8 de Novembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies