GIRONA, ESCRITS 
Olot i Ripoll necessiten vehicles 4x4 
En un escrit adreçat al Director General de la Policia, SAP i SME hem reclamat que es doti a aquestes dues comissaries de vehicles 4x4. De no fer-se no es pot garantir la presència de dotacions policials en tots els serveis que sorgeixin. 
 
Ripoll, 2 de novembre del 2023.-
 
Les comarques de la Garrotxa i el Ripollès son comarques amb un ampli entramat de pistes forestals i camins de muntanya de difícil accés amb vehicle a motor. Son moltes les masies habitades a les quals només s’hi pot arribar per aquests camins o pistes forestals.

Actualment les Comissaries de Ripoll i Olot no disposen de cap vehicle 4x4 que permeti accedir amb garanties per aquests vials. Anys enrere es disposava dels NISSAN TERRANO i qualsevol incidència que hi havia en aquestes zones de difícil accés podien ser ateses amb rapidesa i eficàcia.

Actualment, qualsevol incidència que es doni en alguna masia allunyada de les vies principals a la que s’hagi d’accedir per aquest tipus de camins, no pot ser ni atesa per la falta de vehicles 4x4 que tenen aquestes destinacions.

Per posar un exemple, fa pocs dies la comissaria de Ripoll va haver de fer front a un incident per un boletaire que no havia tornat a casa. Des del SAP i des de l’SME hem de denunciar que el cos de mossos d’esquadra no va poder participar en la recerca d’aquesta persones perquè no es disposava dels mitjans adequats (vehicles) per accedir a la zona on es trobava.

És per tot l’exposat que en un escrit adreçat al Director general de la policia, ambdues organitzacions sindicals hem reclamat la necessitat de dotar amb com a mínimun vehicle 4x4 a cadascuna de les dues comissaries. De no fer-se és evident, tal i com així ja ha succeït, que el cos de mossos d'esquadra no podrà fer front amb les màximes garanties a segons quins serveis que es produeixin. 

 
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-62/2023 
DATA:2 de Novembre de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies