COMUNICATS 
Oportunitat perduda 
L'engany i la falta de respecte del Departament d'Interior cap als treballadors i treballadores es fa més evident.         
 
Barcelona, 26 d'abril de 2024-.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) fa molt de temps que denunciem l’oportunitat perduda en el context de la negociació de l’últim acord signat pels sindicats CAT, SEGCAT, SPC i USPAC.
Avui la bona notícia la reben els companys/es de presons, a qui des d’aquí volem felicitar i, que veuran reflectits en les seves nòmines uns increments en els seus sous entre un 13% i un 22%, així com altres millores laborals.
L’ENGANY a Mossos era evident quan en la taula de negociació, des del departament es remarcava que les nostres demandes econòmiques d’un increment de 235 euros mensuals x 14 pagues, no eren viables perquè sobrepassaven el 2% de topall per part d’economia. Un pretext aquell, que va ser acceptat pels altres sindicats. Ara, ha quedat clar de manera pública que tot allò del topall del 2% era una falta de respecte i un engany més cap al nostre col·lectiu.
L’acord de 31 de juliol únicament ha portat millores condicionades a fer, i en determinats supòsits, a canvi de perdre qüestions beneficioses que ja estaven assolides. Actualment, quasi nou mesos després d’aquella foto del conseller amb els signants, no hi ha cap millora de les que havien de venir en una segona fase.
Davant de tot plegat, nosaltres no ens quedarem de braços plegats, continuarem negociant amb qui calgui, denunciant el que sigui convenient, i estarem presents en les concentracions i manifestacions que siguin necessàries.

Des del SAP i des de l’SME, aprofitem per fer una crida a sumar-se a la concentració del pròxim dimarts 30 d’abril a les 11h davant de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Les Corts  per traslladar el malestar general que impera en el col·lectiu i, reivindicar unes millores retributives i condicions laborals com pertoca.
SAP-FEPOL i SME-FEPOL, una vegada més allí estarem!
 
 
DATA:26 de Abril de 2024
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies