CAMP DE TARRAGONA, ESCRITS 
SAP-FEPOL demana la incorporació immediata dels nous efectius a la Sala 112 de Reus 
Després que hagin estat seleccionades les persones que, un cop tancada la SRC de Girona, s'incorporaran a la Sala 112 de Reus, des de la nostra organització sindical hem demanat que aquelles que no han de fer el curs de formació es puguin incorporar de manera immediata.  
 
Reus, 22 de setembre del 2021.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha estat denunciant de manera constant i reiterada la situació que pateix la Sala 112 de Reus, la qual ha vingut provocada per la manca d’efectius. A l’efecte, la nostra organització sindical va reivindicar amb força una solució definitiva.

Així, un cop incrementat el número d’efectius de la Sala 112 abans de la incorporació dels nous efectius que s’incorporaran com a conseqüència del tancament de la Sala de Girona, la nostra organització sindical ha tornat a realitzar una nova petició a la Sub-direcció general de recursos humans, per demanar noves accions en benefici del servei policial.

I és que una vegada publicades les noves incorporacions de seixanta (60) persones membres de la categoria de mosso o mossa i cinc (5) de la categoria de caporal o caporala, la nostra organització sindical considera que aquests efectius s’han d’incorporar a la major brevetat possible.

En aquest mateix escrit, la nostra organització sindical ha recordat que des del passat 3 de setembre i un cop finalitzat el Pla d’Estiu no s’ha destinat a la Sala 112 de Reus, ni una sola hora extraordinària més (la qual cosa creiem que caldria revisar de nou). A l'efecte, hem detectat de nou serveis amb una preocupant mancança d’efectius com per exemple el darrer cap de setmana de 18 i 19 de setembre.

Per tant des del SAP-FEPOL considerem (i així hem ho hem demanat) que cal accelerar la incorporació immediata de més efectius. Per aquest motiu, des de la nostra organització sindical considerem, que aquelles persones que han estat seleccionades i que ja tenen el curs de formació en operador de sala, poden incorporar-se de manera immediata a la seva nova destinació.

De ser així, facilitarem la tasca en la planificació de serveis, evitarem cridar en hores de romanent a persones que fins i tot es troben en setmanes de festa després del període de vacances i permetrem a l’oficina de suport tenir una major disponibilitat d’efectius.

Per tant, des de la nostra organització sindical amb aquest nou escrit hem instat a la Sub-direcció general de recursos humans a fer les gestions oportunes per tal que les persones seleccionades per anar a la Sala 112 de Reus un cop tancada la SRC de Girona, ho facin de manera immediata o si més no, ho facin el dia que aquelles persones que han de rebre la formació bàsica, l’iniciïn a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).
  
NÚMERO DE COMUNICAT:E-67/2021 
DATA:22 de Setembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies