TERRES DE L'EBRE, COMUNICATS 
Reunió Regional de la RP Terres de l’Ebre de 16 de març 
Resum dels punts tractats a la darrera reunió de Comandaments Policials, Servei d'Administració Regional i organitzacions sindicals representatives 
 
Tortosa, 16 de març de 2021.-
El passat dimarts 16 de març es va celebrar la reunió regional entre els Caps de la Regió Policial de Terres de l’Ebre, els responsables regionals de l’Administració i les organitzacions sindicals representatives. A continuació us fem un resum dels punts que s’hi van tractar:
  • Reposició de vestuari.
Per part del Servei d’Administració reconeixen que hi ha un dèficit de material de vestuari, degut al poc vestuari disponible i al teletreball que a més, fan els serveis d’administració (cosa que afecta en els terminis de lliurament). De tota manera ens informen que han arribat peces de roba i que han d’arribar més i s’aniran repartint.
  • Ordenació dels despatxos d’OAC.
Ens informen que les estanteries arribaran a final del tercer trimestre d’aquest any, per tal de poder reordenar els despatxos d’OAC.
  • Fotocopiadora en el servei de recepció i millora del l’arc detector de metalls.
Els Caps regionals comenten que s’ha fet la petició per part de l’ABP, però el Servei d’administració manifesta que aquest és un aspecte que afecta a totes les recepcions de les comissaries de Catalunya. Per tant es farà un estudi i si es creu convenient s’implementaran impressores multifuncions a totes comissaries. En relació a la demanda que l’arc detector estigui dins de la recepció, se’ns manifesten que és un arc molt vell i que no permet que la pantalla estigui tant lluny de l’arc. Per tant, amb l’arc actual, és del tot inviable.
  • Reparació de la porta d’entrada a la CD de Mora d’Ebre.
Ens informen que el pany ja està arreglat. El cap de la CD ens comenta que ara s’està a l’espera que vinguin els tècnic per poder canviar els sistema d’obertura de les portes per posar-la en funcionament.
  • Millora de la seguretat de les comissaries de la Regió.
Els Caps regionals ens informen que, després dels fets de Vic, Prefectura està fent un estudi per millorar la seguretat de totes les comissaries del cos. A la nostra Regió es té com a prioritat l’accés a la CD de Mora d’Ebre i la part lateral de la seu regional a Tortosa, la qual ja s’han iniciat els estudis per poder posar barreres al parc infantil. Des del SAP-FEPOL recordem que hem elaborat informes amb les millores adequades per a totes les dependències policials. Aquest informe ja s’ha presentat a Prefectura la qual cal dir, coincideix en moltes de les qüestions exposades per la nostra organització sindical.
  • Formació DEA per a tots els agents.
Després que la nostra organització hagi demanat formació DEA per a tots els efectius policials, els caps ens informen que això no depèn de la seva voluntat ja que, com tota la formació, ve dirigida per l’ISPC que és que decideix a qui va dedicada cada formació.
  • Vehicles 4 x 4 a la Regió.
A petició de la nostra organització sindical, el Servei d’Administració i els Comandaments Regionals ens informen que no poden decidir els vehicles que toquen, que per voluntat i interès, ja es va demanar l’augment de vehicles amb aquestes característiques. No obstant poc més poden fer ja que venen donats i un cop rebuts, des de la regió sempre s’intenta que hi hagi mínim d’un 4x4 per comissaria.
  • Canvi horari ARRO.
A la pregunta si es té coneixement d’un possible canvi d’horari marc a l’ARRO de Terres de l’Ebre, després dels canvis a d’altres regions, el Cap de l’ARRO ens manifesta que no s’està pensant en  aquesta voluntat.
  • Neteja exterior dels vehicles.
Els responsables de la Regió ens manifesten que ja es poden fer servir les targetes SOLRED per la neteja del vehicles exterior. Aquestes son les qüestions que la nostra organització sindical ha tractat en aquesta reunió. Ja sabeu que per ampliar la informació o per aportar nous punts a reunions futures us podeu posar en contacte amb els delegats i les delegades del SAP-FEPOL a Terres de l’Ebre. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-56/2021 
DATA:19 de Març de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies