COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
Reunió amb la Comissaria General d’Informació de 12 de setembre del 2022 
Comunicat resum dels punts que es van tractar a la reunió celebrada ahir entre els Caps de la Comissaria General, els Serveis d'Administració i les organitzacions sindicals 
 
Barcelona, 14 de setembre del 2022.-
 
En data 12 de setembre es va dur a terme la darrera reunió entre els responsables de la Comissaria General d’Informació, els del servei d’administració i els representants dels sindicats. En aquesta reunió es van tractar els temes relacionats amb les condicions laborals dels membres de la comissaria, i dels que a continuació us fem un resum:
 
  1. Nova estructura de la CGINF (nou Decret).
 
Per part del representant de la Comissaria General Tècnica ens responen que la informació sobre el decret ja es va traslladar als sindicats a la reunió que es va fer per aquest tema i no tenen més informació. Per la part de la Comissaria General d’Informació informen que la seva proposta és que les unitats passin a ser àrees però desconeixen com es desenvoluparà aquest canvi.
 
  1. Renovació del parc mòbil i canvis de vehicles entre unitats.
 
La licitació està prevista per l’any 2023 i inclou els vehicles d’informació. En principi s’hauria de realitzar al primer semestre.
 
  1. Manca de casc per motoristes i roba de pilot.
No ens donen cap resposta ni solució al problema perquè aquests temes, segons ens reclamen, s’han de portar i tractar a les comissions pertinents i no en aquesta reunió.
 
  1. Dotació d´armes curtes per la CGINF.
 
Des de la unitat d’armes s’està fent un estudi sobre la millor arma pels efectius de la comissaria d’informació, els passos a seguir pel possible canvi i les despeses que suposaria. De moment no hi ha dates per saber quan estarà llest aquest estudi però en el moment en que estigui enllestit s’informarà a la comissió de materials. Ara per ara, les armes de mida reduïda de les que es disposa es fan servir per dispositius concrets.
  1. Manca d´equips de comunicació.
 
Actualment no hi ha dotació de sistemes de comunicació sense cable tot i que el sistema ho permet. Es vol realitzar un estudi per veure els avenços dels que es pot disposar i realitzar la corresponent compra.
No ens donen cap data ni cap informació dels canvis que es poden fer.
 
  1. Manca d´efectius a tot el territori (dispositius terroristes, nivell 4).
 
Actualment disposen de 500 hores de POEA per repartir entre els serveis d’informació de tot el territori.
Pel que fa als efectius s’ha realitzat recentment el concurs en el que s’ha incorporat més efectius però en un futur proper es desconeix si es farà algun altre oferiment.
 
  1. Pagament val de roba.
 
El pagament està pendent de la signatura d’intervenció. En el moment en que estigui signat es procedirà al pagament.

Aquests són els temes tractats a la reunió. Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb els delegats del SAP-FEPOL del territori.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-149/2022 
DATA:14 de Setembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies