CENTRAL, ESCRITS 
La Comissaria de Manresa torna a incomplir la normativa sobre temperatures en centres de treball 
En un nou escrit, la nostra organització sindical acredita que en la major part de les dependències d'aquesta comissaria es supera la temperatura màxima que marca la llei.  
 
Manresa, 15 de setembre del 2022.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha hagut de denunciar de nou les temperatures i la sensació de xafogor generalitzada que pateixen els efectius destinats a la Comissaria de Manresa del cos de mossos d'esquadra. Arran de les moltes queixes rebudes de la Secció Sindical del territori, el Servei de Prevenció de Riscos i Salut Laboral de la nostra organització sindical ha realitzat una medició a totes i cadascuna de les dependències policials d'aquesta comissaria.

Ha estat així com , tal i com s'ha comunicat a la Subdirecció general de prevenció de riscos i salut laboral en un nou escrit, que la nosra organització sindical ha pogut acreditar que (tot i que si bé és cert que no es supera en escreix) les temperatures recollides, superen la màxima que la normativa vigent permet.

Ja sigui a l'ARRO, a Investigació, a Trànsit, a la Sala de Brífing, a l'OAC o a la pròpia recepció, les temperature superen el màxim de 27ºC que permet la llei i cap d'elles es troben properes al mínim que la mateixa norma permet. Aquests extrems, sumat a la humitat o a la deificient renovació de l'aire que en alguns casos provoca que es superi el màxim de CO2, provoca aquesta sensació de xafogor i les queixes generals.

 
És per això que la nostra organització sindical ha instat a la Subdirecció general de prevenció de riscos i salut laboral del Departament d'Interior que de manera ràpida faci la revisió del funcionament i/o rangs de temperatura HR i velocitat de l’aire, de tota la comissaria a fi i efecte que es pugui ajustar a la normativa vigent i a les necessitats dels treballadors i de les treballadores.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-81/2022 
DATA:15 de Setembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies