COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
Reunió de la comissió de valoració de la convocatòria d’investigació de 6 d’octubre 
Resum dels punts tractats en la Comissió realitzada avui. Com a punt més important s'ha determinat que la data de la primera prova serà el 30 d'octubre a l'ISPC  
 
Barcelona, 6 d'octubre del 2021.-

En data 06 d’octubre ha tingut lloc la darrera reunió de la comissió de valoració del concurs oposició per l’especialitat d’investigació. En aquesta comissió s’han aprovat les llistes definitives d’admesos i exclosos, les llistes definitives d’exempts de la fase d’oposició i les llistes definitives de preferències de llocs de treball.

Per part de l’Administració s’ha informat de l’esmena a les llistes provisionals d’exempts en la que s’havien inclòs sis (6) agents i un caporal per error.
Aquestes persones han estat retirades d’aquesta llista i passen a tenir l’obligació de fer la fase d’oposició.

També s’ha fet esment de l’eliminació de la convocatòria de les persones que han concursat per ocupar mitjançant aquest concurs la plaça que actualment ocupen per lliure designació.

Per part del SAP-FEPOL hem informat a la comissió que tot i les raons exposades per part de l’Administració per l’eliminació d’aquests companys del concurs, nosaltres entenem que no s’ajusta a dret i per aquest motiu hem posat a disposició dels nostres afiliats el recurs corresponent per esmenar aquesta situació.

En quant als números de la convocatòria:
 
AGENTS Presentats Admesos Exclosos Exempts Exempts Hist.
Inv. Bàsica 819 808 11 207 30
Inv. Avançada 512 500 12 29 15
Científica 154 147 17 12 4
 
CAPORALS Presentats Admesos Exclosos Exempts Exempts Hist.
Inv. Bàsica 186 183 3 65 44
Inv. Avançada 118 113 5 4 24
Científica 33 33 0 2 11

El 15 d’octubre està previst publicar les llistes de convocats a la prova que es farà el dia 30 a la ISPC. Els resultats d’aquesta prova es donaran el dia 10 de novembre.

En quant al cas pràctic es realitzarà després de tenir els resultats del primer examen. Hem demanat que la prova escrita es fes el mateix dia però les mateixes bases de l’oposició no ho permeten.

Per part del SAP-FEPOL també s’ha demanat que els terminis que s’han donat avui es compleixin per tal de no dilatar més l’oposició. Es dona el cas havent dit en un primer moment que la convocatòria aniria junt amb trànsit i PPB, aquests ja estan incorporats al destí i nosaltres encara no hem fet el primer examen.

En aquest sentit també hem demanat que es faci una resolució parcial del concurs i que els companys que no necessiten fer el curs de formació es puguin incorporar al destí abans que aquest comenci. Per part de la subdirecció ens han manifestat que ho estudiaran tot i que no es poden comprometre per la complexitat de la mobilitat.

Aquest és el resum de la reunió d’avui, per tal d’ampliar la informació o resoldre dubtes, us podeu posar en contacte amb els delegats del SAP-FEPOL de la vostra destinació.

    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-134/2021 
DATA:6 de Octubre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto