COMUNICATS 
SAP i SME, únics sindicats que no cobren per reclamar lesions en acte de servei 
Mentre que altres sindicats es queden un tant per cent de les indemnitzacions per lesions en acte de servei que guanyen judicialment els efectius policials, les persones afiliades a SAP i SME son les úniques que reben el 100% de l’import. 
 
Barcelona, 10 d'octubre del 2023.-
 
És freqüent que les persones membres del cos de mossos d’esquadra pateixin lesions en l’exercici de les seves funcions. Aquestes lesions, obren pas a la reclamació judicial contra els autors o autores de les mateixes. Unes reclamacions que, en un tant per cent molt elevat, assumeixen els sindicats.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP) i des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME) recordem a tot el col·lectiu que els nostres serveis jurídics, integrats dins la Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL), assumeixen totalment la defensa jurídica de les persones que hi esteu afiliades.

A més, per contra de la pràctica habitual d’altres sindicats, SAP-FEPOL i SME-FEPOL ofereixen aquest servei totalment gratuït, cosa que no trobareu en el servei que ofereixen els altres sindicats del cos de mossos d’esquadra.

En aquest sentit, al tenir els serveis jurídics totalment integrats i per política sindical, SAP i SME no es queden ni un sol euro de les indemnitzacions dels procediments judicials que guanyem i per tant, els nostres afiliats i les nostres afiliades reben la totalitat de l’import de la indemnització reconeguda per sentència judicial.

Si vols ser tractat com un/a company/a i no com un negoci SAP i SME som el teu sindicat. Un sindicat que ha potenciat els seus serveis jurídics i que ha multiplicat esforços per garantir la millor defensa jurídica del cos de mossos d’esquadra. No t’ho pensis més!

Nosaltres no ens quedem un % de les teves reclamacions i menys et fem signar clàusules abusives de permanència al sindicat, en cas d’iniciar cap reclamació judicial.  Nosaltres cuidem la nostra afiliació!
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-174/2023 
DATA:10 de Octubre de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies