COMUNICATS 
Què està passant amb les convocatòries de promoció interna territorialitzada? 
Després que en el Consell de la Policia de 13 de gener se'ns informés que els processos de promoció interna es publicarien la setmana el 20 de febrer, ja ha passat la data i aquestes convocatòries encara no han estat publicades. Des de la nostra organització sindical reclamem a la SGRH que se'ns informi dels motius i de la nova previsió. 
 
Barcelona, 27 de febrer del 2023.-
 
Segons el cronograma que es va lliurar en sessió ordinària del Consell de la Policia de la Generalitat – mossos d’esquadra de 13 de gener del 2023, hi havia la previsió que per a la setmana del 20 de febrer es publicarien els concursos de promoció interna territorialitzada per a les categories de caporal/a (convocatòria 49/23), de sergent/a (convocatòria 47/23) i de sotsinspector/a (48/23).

Alhora, segons el mateix cronograma, el Departament d’Interior preveia per a la mateixa setmana, la publicació dels concursos generals paral·lels a les promocions internes territorialitzades per a les mateixes categories.

No obstant ha passat una setmana ja i dels processos esmentats, ni el cos de mossos d’esquadra ni tampoc el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) han vist que s’hagin publicat i a aquest efecte, son alguns els rumors que corren respecte les causes d’aquests extrems.

És per això que des de la nostra organització sindical creiem que la Subdirecció general de recursos humans faria bé (en un exercici de transparència) de donar les explicacions oportunes sobre què és el que està succeint, si és que està passant alguna cosa.

Si bé és cert que hi ha certa reincidència en el no compliment del cronograma informat en el Consell de la Policia, també és cert que el col·lectiu fa temps que espera aquests processos i per tant, davant l’incompliment de les previsions, cal informar amb rapidesa per evitar informacions o rumors.

Per tant, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) reclamem a la Subdirecció general de recursos humans que expliqui a les organitzacions sindicals representatives sobre el motiu pel qual a dia d’avui encara no s’han publicat els processos i sobre la previsió de publicació, a fi i efecte que puguem informar respectivament a la nostra afiliació.

Des de la nostra organització sindical, restant a l’espera de rebre les corresponents informacions, esperem que de manera immediata es publiquin els concursos de promoció i que el col·lectiu no hagi de veure com un cop més no es compleix un cronograma que (tot sigui dit) en els darrers anys s’ha incomplert de manera reiterada.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-34/2023 
DATA:27 de Febrer de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies