COMUNICATS, TRÀNSIT 
És necessari incrementar la qualitat de la roba que s’adquireix: la dels polos de trànsit és molt millorable 
Des del SAP-FEPOL reclamem a l'Administració que, davant l'adquisició de nova uniformitat, s'incrementi i el nivell d'exigència a les empreses adjudicatàries  
 
Barcelona, 21 de febrer de 2022.-
 
La Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL sempre ha estat capdavantera en la reivindicació d’una uniformitat que des del Departament d’Interior, ens havia negat des dels inicis.
 
De fet som l’única organització sindical que podem dir que, gràcies a les nostres reivindicacions i gràcies a la nostra feina, hem aconseguit que ens dotin de peces com els guants de motorista, l’escut i els polos d’estiu o d’hivern que, com hem afirmat, no teníem a l’inici del desplegament de trànsit.

No és la primera vegada que la nostra organització sindical ha de fer un comunicat de queixa respecte les poques peces d’uniformitat que se’ns entrega, o respecte la baixa qualitat de les mateixes.

A l’efecte sou diverses persones, les que ens heu informat de la baixa (per no dir nefasta) qualitat dels últims polos de trànsit que vau rebre. Sou diverses persones les que ens heu manifestat que, respecte aquesta peça, si no es desenganxen les tires reflectants, es forada el teixit o fins i tot, en rentar-se queda destenyit malgrat es renti amb aigua freda.

Per tots els extrems esmentats, des de la nostra Secció Sindical reclamem a l’Administració que tots aquells efectius policials de trànsit que tingueu problemes amb aquesta peça, us sigui reposada per material defectuós. Així mateix exigim que, en els concursos de licitació s’incrementin les exigències a les empreses adjudicatàries, ja que no és admissible assumir una qualitat tant baixa de la uniformitat.

De no fer-ho és evident que oferim una imatge de deixadesa i de poca professionalitat que al nostra entendre és necessari intentar evitar.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-26/2022 
DATA:21 de Febrer de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto