METROPOLITANA NORD, ESCRITS, TRÀNSIT 
Tal i com vam advertir, la Comissaria de Cerdanyola s'ha quedat petita 
Mesos després que aquestes dependències policials hagin rebut els efectius de trànsit de l'ART Nord, la manca d'espai s'ha fet més que evident i les aglomeracions en els vestidors (tant a l'inici com el final del servei) es produeixen diàriament. 
 
Sabadell, 30 de novembre del 2022.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), per boca de la seva Secció Sindical de Trànsit va denunciar el trasllat forçós a la Comissaria de Cerdanyola, dels efectius del Sector de Trànsit que fins fa poc mesos havien estat al Complex Central del cos de mossos d’esquadra.

Una vegada s'ha produït el canvi, la nostra organització sindical (tal i com pretenguéssim evitar amb els escrits que vam traslladar a l'Administració) ha pogut comprovar que:
 
  1. Operativament s’ha incrementat el temps de resposta als incidents policials ja que l’accés a les vies principals que cobreix el sector és molt pitjor.

  2. No hi ha espai al pàrquing (ni exterior, ni interior), així com tampoc a espais comuns com el menjador ni d’emmagatzematge.

  3. Malgrat les obres efectuades, la Comissaria de Cerdanyola es mostra insuficient per dinar cabuda als especialistes els quals estan amuntegats als vestidors.
 
Específicament sobre aquest darrer punt i després d’haver-se resolt el concurs general, la capacitat dels vestidors (tant d'homes com de dones) està gairebé al 100% de la seva capacitat i, segons informacions a les quals ha tingut accés la nostra organització sindical, actualment només queden lliures quatre (4) armariets al vestidor d’homes (un dels quals està trencat) i quatre més  (amb capacitat per a dues especialistes) al vestidor de dones.

Per tant, des de la nostra organització sindical (malgrat reclaméssim per activa i per passiva que s’evités el que amb el present denunciem) lamentem que, amb un moviment d’efectius erràtic, accelerat, precipitat i poc valorat (sense escoltar ningú) es dificulti que el Sector de Cerdanyola pugui créixer amb més especialistes.

La manca d’espai (negat reiteradament per l’Administració) impedeix ja l’arribada de nous efectius (quatre com a màxim). Des d’una posició de responsabilitat, SAP-FEPOL va advertir d’una situació que avui s’està donant. Ara qui sap si aquesta manca d’espais provocarà més moviments de dependències policials i d’RLT que, d’haver-se de produir, hauran de tornar a patir els especialistes afectats.


No ha calgut ni mig anys per a què el temps ens hagi donat la raó. Els efectes negatius sobre les condicions laborals dels efectius de trànsit de Cerdanyola s’han fet més que evidents. És per això que en un escrit adreçat al Director General de la Policia, des del SAP-FEPOL hem traslladat la nostra predisposició per a trobar una solució dialogada i consensuada que posi fi a la situació que hem denunciat.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-95/2022 
DATA:30 de Novembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies