ESCRITS, INVESTIGACIÓ 
Un any més tornem a denunciar una pèssima gestió del val de roba 
Un any més la gestió que ITURRI fa amb el val de roba és pèssima i dificulta adquirir roba als efectius policials de les unitats que van de paisà 
 
Barcelona, 23 d'octubre del 2020.-
Una vegada més, i si no es canvien les coses no serà la darrera, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha rebut queixes per part de les persones beneficiàries del val de roba de paisà que enguany ha tornat a repartir l’empresa ITURRI (MACSON). I és que un cop lliurades les corresponents targetes les companyes i els companys ens han tramés els següents problemes amb la compra/bescanvi del val:
  • Algunes botigues es troben tancades fora de temporada a la localitat on es troben, de manera que el llistat de botigues que l’empresa presenta pel corresponent concurs de licitació no s’ajusta a la realitat.

  • El tipus de roba està molt limitat a un estil concret per tant no es compleix amb el llistat d’estils que es demanen.

  • Les talles de roba s’exhaureixen amb molta rapidesa i per part de la botiga no es reposen i per tant s’incompleix amb la varietat ofertada.

  • La web oficial de l’empresa MACSON ofereix una quantitat i tipus de roba que no pots trobar ni existeix quan mires a la web que consta a la carta que acompanya al val (la web per Mossos).

  • La roba de dona és molt reduïda o inexistent en algunes botigues (recordem per enèsima vegada que les botigues MACSON són de roba d’home), de manera que una altra vegada hem de denunciar que l’empresa no compleix amb les especificacions del corresponent concurs i discrimina a les mosses respecte als mossos.
Val a dir que els fets exposats ens porten a una realitat que es repeteix cada any i que segons el nostre parer desprestigia molt el cos de Mossos d’Esquadra, i que no es altra que la venda de vals de roba per internet. Tal i com es pot comprovar en pàgines similars a “WALLAPOP” on a dia d’avui ja es poden trobar diferents ofertes com les que es veuen a la fotografia: Per tot l’exposat des del SAP-FEPOL hem tornat a denunciar davant la Sub-direcció General de Recursos Humans aquesta situació exigint alhora que:
  • Per aquest any en concret s’allargui el temps de gaudiment i bescanvi del val de roba per tal que els mossos i mosses puguin trobar les botigues obertes i les botigues reposin el producte exhaurit.

  • Per propers anys incloent aquest, es comprovi tant amb visites físiques a diferents botigues com per internet, que l’empresa que aconsegueix la licitació ofertada pel departament compleixi les normes i característiques que es demanen.

  • Finalment li tornem a demanar que es canviï el sistema de compensació per un que permeti l’ingrés de la quantitat establerta al número de compte dels companys i companyes o que es faci amb alguna targeta que permeti la compra a qualsevol establiment tèxtil. Tal i com es va fer en el seu moment amb els vals menjador que s’ingressaven a una targeta de recàrrega.

Confiem en que aquesta petició tindrà una resposta ràpida per tal de poder informar als mossos i mosses afectats abans que malgastin els diners o posin a la venda les seves targetes. 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-123/2020 
DATA:23 de Octubre de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto