TERRES DE L'EBRE, COMUNICATS 
Reunió Regional RP de Terres de l'Ebre de 23 de maig 
En data de 23 de maig ha tingut lloc a Tortosa, la reunió regional periòdica de la RP de Terres de l’Ebre on s'han tractat temes rellevants com ÀGORA, millores a les comissaries, pla d'estiu o pagament de les eleccions del 2017. 
 
En data de 23 de maig ha tingut lloc a Tortosa, la reunió regional periòdica de la RP de Terres de l’Ebre o hi han assistit el Cap i Sots-Cap Regional, el Cap del Servei d’Administració i els representants sindicals. Es va iniciar la reunió amb l’exposició, per part del Cap d’Administració, de temes que encara restaven pendents:
 • Els propers dies s’iniciaran les obres de millora del fals sostre de la Comissaria d’Amposta. Les obres es faran intentant molestar el mínim als qui treballeu en aquestes dependències.
 • En la Comissaria regional es realitzarà una millora d’una part de la façana, la qual pot generar també alguna molèstia.
 • La nova màquina climatitzadora de l’Ametlla de Mar és probable que s’acabi instal·lant abans del 23 de juny. Fins a tal data, si hi ha problemes de confort per altes temperatures, es faran actuacions puntuals amb ventiladors.
 • Els únics vehicles que estan, hores d’ara previstos de reposar són les XENON de trànsit, que es preveu que arribin el mes de gener – febrer del 2019. Per la resta de vehicles no hi ha previsió.
 • En relació al cobrament del dispositiu ÀGORA, les graelles estan totes confeccionades. Només s’està a l’espera que Prefectura doni l’ordre per imputar-les i passar el seu cobrament.
 • Hores d’ara no hi ha noticies per poder cobrar el servei Eleccions Desembre 2017.
 • Sobre les hores pendents d’imputar de formació a companys de Mora d’Ebre, està tot preparat per imputar-les.
Els Caps de la Regió han informat dels següents extrems:
 • Equips conjunts AIC i UI: És una mesura de xoc i puntual per pal·liar la onada de robatoris a interior de domicili. Des del SAP-FEPOL hem reclamat que per properes vegades, es valori la voluntarietat per poder-los fer. Pel què fa a les guàrdies es continuaran fent de la mateixa manera com fins ara.
 • Monitors de tir ARRO: L’Inspector ha manifestat que tots aquells membres de l’ARRO que estiguin formats per fer aquesta formació l’hauran de continuar fent. Com a mínim fins l’estiu. Un cop passat es compromet a fer una reunió, amb el nou cap i amb els caporals per tal de trobar una solució als problemes de l’Àrea.
 • S’ha demanat que es doti l’ARRO amb més equips balístics, ja que la regió es queda sense aquest equipament quan s’ha d’anar a Barcelona. L’Intendent farà la pregunta.
 • Hem reclamat el reconeixement dels agents que fan de responsable en absència de comandaments. L’Intendent manifesta que aquesta és una situació poc freqüent ja que sempre s’intenta tenir un comandament de referència a l’ABP.
 • Pla d’estiu a la CD Ametlla de Mar: Després de diversos inconvenients, miraran si s’ofereix algun voluntari de Tortosa per anar a cobrir aquesta CD durant el període d’estiu.
 • Felicitacions: S’ha demanat que es publiquin les felicitacions i que tothom pugui saber a qui s’ha felicitat. L’Intendent es compromet a fer-ho sempre i quan no hi hagi cap impediment que desconegui.
 • Citacions com a testimonis 1 d’octubre: L’Intendent mostra tot el seu suport i se’ls ha fet arribar, així com també s’ha posat a la seva disposició els serveis jurídics de l’administració.
 • Proposta de formació: Se’ns proposa adjuntar les quatre (4) jornades de formació anuals, en dues de 8,5 hores planificades en setmanes de festa. Amb aquesta proposta només serien dos dies de formació l’any, reduint així el desplaçament. Sobre aquesta proposta, els afilats al SAP-FEPOL ens podeu fer arribar la vostra opinió mitjançant els nostres delegats.
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) posa a disposició dels seus afiliats la nostra xarxa de delegats per tal de fer-los arribar qüestions que siguin d'interès portar-les a la propera reunió o bé, per ampliar els detalls de le sque han estat tractades en aquesta.  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-83/2015 
DATA:24 de Maig de 2018
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies