METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS, ESCRITS 
Gairebé un any més tard hi ha efectius policials que encara no han cobrat les eleccions municipals  
  Per una “errada” administrativa, gairebé dos-cents efectius no han cobrat les eleccions municipals del maig del 2023 
 
Barcelona, 10 de gener del 2024.-
 
Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i des del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) hem denunciat per escrit davant la Subdirecció general de recursos humans l’impagament de les eleccions municipals del maig del 2023 a gairebé dos-cents (200) efectius de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

Gairebé un any més tard, i segons sembla per una errada administrativa, aquesta quantitat de persones no han percebut encara l’abonament corresponent a la jornada de les eleccions municipals esmentades.

Aquesta, que és una qüestió ja denunciada per ambdues organitzacions sindicals en l’àmbit de la regió policial, veiem que passen els mesos i encara no queda resolta. A aquest efecte considerem que per una errada administrativa, prop de dues-centes (200) persones treballadores no poden estar sense percebre una indemnització que els hi pertoca.

Malauradament veiem com en la darrera època es normalitzen les diferents errades administratives que s’han vingut produint per les que, malgrat aquestes tenen afectació sobre la vida de les persones membres del cos de mossos d’esquadra, no s’assumeix cap tipus de responsabilitat.

Han d’assumir les persones membres del cos de mossos d’esquadra les “errades administratives”? Hem d’assumir els mossos i les mosses d’esquadra el retard en el pagament de les retribucions que ens pertoquen?

Des del SAP i des de l’SME considerem que l’Administració ha de pagar (amb puntualitat suïssa) a les seves persones treballadores. No fer-ho denota una manca de consideració i de compromís vers les mateixes.

Per tot plegat, tal i com així hem esmentat en l’escrit registrat, des d’ambdues organitzacions sindicals hem instat a la Subdirecció general de recursos humans a executar el pagament el més aviat millor. No ens agradaria que, per un pagament com és el de l’abonament d’una jornada electoral ens veiem obligats a iniciar la via judicial pertinent.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-4/2024 
DATA:10 de Gener de 2024
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies