Ara sí, ja és definitiu: El BOE aprova la jubilació anticipada per a les persones membres del CME a través de la Llei de pressupostos 
         
 
Barcelona, 29 de desembre de 2021.-

 

Ahir, 28 de desembre, el Ple del Congrés de Diputats va aprovar la proposta de Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per l’any 2022, que avui, 29 de desembre ha estat publicada al BOE Núm. 312.

La Llei entrarà en vigor el dia 1 de gener del 2022, el que significa que la jubilació anticipada per coeficients reductors  per al Cos de Mossos d’Esquadra ja és un fet.


Feia molts anys que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) esperava poder anunciar-ho. Després de l’Acord del 2020 (tan criticat per alguns) i després d’un treball ingent durant aquest 2021, tot i que alguna organització sindical continuava dient que no es faria efectiva al 2022 perquè els pressupostos de la Generalitat no ho contemplava. Ara ja és un fet.
Igual alguns encara pensen que no???


Per tant, amb aquest comunicat volem felicitar a totes les persones membres del cos de mossos d’esquadra i especialment aquelles que es troben a les portes o en període de jubilar-se anticipadament. A partir de l’1 de gener, totes les persones treballadores del CME que es vulguin jubilar anticipadament i compleixin els requisits, podran demanar-ho a la Seguretat Social.

També hem de dir que hi ha moltes qüestions encara per resoldre, i que intentarem resoldre amb el “Director General de Ordenación de la Seguridad Social”, el Sr. Borja Suarez, en la reunió que esperem tenir a principis de gener de 2022.

Ara, i permeteu-nos l’expressió, a gaudir aquests dies d’aquesta gran fita aconseguida, que ha estat gràcies a totes les persones treballadores del CME.     

Bona entrada d'any a tothom!
 
                
NÚMERO DE COMUNICAT:C-185 
DATA:28 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto