METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
ASA: el dubtós orgull de ser una de les instal·lacions més lamentables del cos de mossos d’esquadra 
Massa temps porta la nostra organització sindical denunciant les lamentables condicons laborals d'aquesta destinació tan estratègica i crìtica com així agrada anomenar. No escoltar les demandes sindicals suposa una manca de respecte als mossos i mosses que hi estan treballant   
 
El Prat, 11 d'octubre del 2021.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ho porta denunciant des de fa masses anys ja les penoses condicions de l’Àrea de Seguretat de l’Aeroport. Ho hem parlat tant amb els comandaments operatius, com denunciat a l’Administració i a la pròpia Inspecció de Treball de la Seguretat Social. I davant la manca de resposta ho continuarem fent tantes vegades com siguin necessàries, recorrent a les instàncies que ens pertoqui.

A la nostra organització sindical i al col·lectiu professional li resulta totalment incomprensible que davant d’un edifici tant estratègic i crític (com així agrada anomenar), l’Administració permeti unes condicions laborals tant deficients i mancades de mesures de seguretat.

Des de la nostra organització sindical ja ho hem dit repetides vegades. Les instal·lacions atempten contra la dignitat dels policies i de les policies que treballen a l’ASA, així com també contra la dels ciutadans que per desgràcies les visiten.

I és que algú es pot imaginar una comissaria policial on l’OAC sigui un lloc obert, sense unes mínimes condicions de comoditat per als efectius policials que hi treballen? Algú pot imaginar-se unes dependències policials on els policies i les policies no tinguin cadires en condicions? On les cadires recordin més al tamboret de l’humorista Eugenio que no a una cadira que respecti les condicions de salut laboral?

Algú pot imaginar-se una comissaria on l’espai on s’atén a la ciutadania, s’assembli més a la barra d’un bar i que no sigui un espai on es pugui atendre amb la intimitat que es mereix una persona que acaba de ser víctima d’un delicte? I ja no parlem de les inexistents mesures contra COVID-19!

Doncs aquestes son les condicions que des de fa temps porta denunciant la nostra organització sindical i que, després de la nul·la actuació de l’Administració ens porten a concloure que les de l’ASA son de les pitjors instal·lacions que a dia d’avui té el cos de mossos d’esquadra.

En podríem esmentar moltes més de lamentables deficiències! Totes elles son conegudes, perquè SAP-FEPOL així ho ha traslladat, pels Caps policials, per la Directora de l’Aeroport o pels responsables del Departament d’Interior. La nostra organització sindical no pot arribar a entendre com pot ser tant difícil trobar una solució.

Però si una cosa tenim clara és que no ens cansarem de denunciar quantes vegades siguin necessàries fins que els canvis que exigim es realitzin. El silenci i ignorar les reivindicacions dels professionals que desenvolupen les seves funcions en aquesta destinació és una manca absoluta de respecte.

      
NÚMERO DE COMUNICAT:C-138/2021 
DATA:11 de Octubre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies