PONENT, COMUNICATS 
Es col·loquen tres dels sis mòduls a la Comissaria de les Borges Blanques  
Amb els tres mòduls, els efectius policials podran deixar de canviar-se al pàrquing i ho podran fer en un espai on es garanteixi la seva privacitat.  
 
Lleida, 24 de maig del 2023.- 
 
El passat 21 d’abril del 20223, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava per darrera vegada la precarietat laboral que patien les persones membres del cos de mossos d’esquadra destinades a la comissaria de Les Borges Blanques.

Recordem que des de l’any 2021, la nostra organització sindical ve denunciant amb insistència l’estat de la comissaria i ho ha fet davant la Subdirecció general de prevenció de riscos i salut laboral del Departament d’Interior, davant la Direcció General d’Administració i Serveis, davant l’Àrea de Gestió d’Infraestructures de cossos operatius, davant la Subdirecció general de recursos humans i també (com no) davant la pròpia Inspecció de Treball de la Seguretat Social.

I és que, han estat dos anys, els que el Departament d’Interior ha estat fent cas omís (no només a les nostres demandes) sinó als propis requeriments de la Inspecció de Treball de la Seguretat Social fet que va provocar que ho tornéssim a denunciar davant del Consell de la Policia en la sessió de 29 de març.

Així, després de totes les denúncies, el passat 9 de maig s’han instal·lat tres mòduls al pàrquing de la comissaria, els quals han de permetre (per fi) que els mossos i les mosses d’esquadra puguin canviar-se en unes condicions dignes, asseguts i assegudes en bancs, sense passar fred i amb la intimitat necessària que marca la normativa vigent.

No obstant no està tota la feina feta ja que (tal i com se’ns manifestés en el mateixa Consell de la Policia de 29 de març) han de ser sis i no tres, els mòduls que son necessaris instal·lar. Per tant, des de la nostra organització sindical (esperant que no s’eternitzi) seguirem exigint la seva instal·lació i la millora de les condicions d’una comissaria que, igual que passa amb moltes altres del cos de mossos d’esquadra, hauria de construir-se de nou.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-99/2023 
DATA:24 de Maig de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies