METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
SAP-FEPOL demana una reunió regional extraordinària de la RPM de Barcelona 
Després de l'aprovació del nou Decret de reestructuració de la Direcció General de la Policia, la nostra organització sindical (per saber quin impacte té sobre la Regió Policial Metropolitana de Barcelona) considera necessària la convocatòria d'una reunió regional extraordinària. Son moltes les preguntes que necessiten resposta. 
 
Barcelona, 30 de març del 2023.-
 
Com ja sabeu s’ha aprovat recentment el nou Decret de reestructuració de la Direcció General de la Policia. Una aprovació no lluny de polèmica per les formes amb les quals el Govern de la Generalitat ha emprat per fer-ho, sense el diàleg social que des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) creiem que hauria d’haver existit.

Tant en la primera reunió, com en el Consell de la Policia extraordinari que es va convocar a aquest efecte, la nostra organització sindical he reclamat explicacions respecte l’afectació en les condicions de treball que podria provocar aquesta reestructuració.

I és que des del SAP-FEPOL mostrem preocupació per com afectarà el nou decret d'estructura als efectius que es troben destinats a la RPMB i si, amb els efectius actuals, tindrem disposició de fer-hi front.

El nou organigrama afecta directament a la nostra Regió policial implementant una nova estructura que contempla la creació de noves Divisions, Àrees i Unitats, la qual cosa comportarà directament una modificació de molts llocs de treball, que podrien afectar tant en la seva operativa de treball com en la seva ubicació física.

Per aquests canvis previstos i per tenir la màxima informació possible i transparència que traslladarem als nostres afiliats i afiliades, des del SAP-FEPOL considerem necessària la convocatòria d'una reunió regional extraordinària amb tots els sindicats representatius del CME, amb l’objectiu de saber quin serà el grau d’afectació a la nostra regió policial.

Per tant, amb aquest comunicat esperem que se’ns convoqui a la major brevetat possible per així (ja que tampoc ho ha fet ningú de l’Administració) informar directament a la nostra afiliació.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-62/2023 
DATA:30 de Març de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies