METROPOLITANA SUD, COMUNICATS 
La manca de comandaments a l’ABP Esplugues provoca una situació crítica en el servei ordinari 
La manca especialment de caporals i sergents estan provocant que, amb els que queden, se'ls imposin canvis continus de planificacions horàries la qual, sumada a les condicions laborals, incrementa la crispació dels efectius policials  
 
Barcelona, 26 d'octubre del 2022.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ve abanderant durant molts anys, la denúncia i les conseqüències que provoca la manca d’efectius del cos de mossos d’esquadra.

Algunes destinacions han hagut d’aguantar situacions límit i una d’elles a dia d’avui és encara, per la manca de comandaments que pateix, la Comissaria d’Esplugues de Llobregat. Una comissaria que dona seguretat a ciutats importants com la mateixa Esplugues i Sant Just Desvern.

Des de la nostra organització sindical considerem extremadament preocupant la manca de caporals i sergents que pateix en general, la Regió Policial Metropolitana Sud. Però la cosa específicament a l’ABP d’Esplugues, a més de preocupant comença a ser crítica.

A dia d’avui, en aquesta comissaria hi ha la meitat dels caporals i caporales de les que haurien de ser. L’altra meitat, per no deixar escamots sense comandaments, es veu sotmesa a continus canvis de planificacions horàries la qual cosa, a més de la sobrecàrrega de treball, provoca un continu trencament de la conciliació de la vida familiar i laboral.

A més a aquesta situació s’hi sumen altres problemes. Una OAC a rebentar pel volum de feina brutal, us vestidors que incompleixen la normativa per manca de d’espai (tal i com hem denunciat) i una comissaria sense aparcament per als efectius policials. Per tant, des del SAP-FEPOL exigim que per aquesta comissaria es trobi una solució immediata.

No exagerem si afirmem i denunciem que la situació és crítica. Especialment la manca d’efectius. Per aquests motius és imprescindible que la situació es solucioni. De no fer-se ràpidament provocarem burnout a tots aquells i aquelles professionals que porten patint aquesta lamentable situació des de fa, ja massa temps.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-179/2022 
DATA:26 de Octubre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies