GIRONA, ESCRITS, ORDRE PÚBLIC 
SAP-FEPOL denuncia deficiències en l’edifici d’ARRO Girona 
En visita realitzada la nostra organització sindical ha estat informada de les filtracions d'aigua que pateix aquest edifici, essent aquest el motiu principal de la denúncia presentada   
 
Girona, 27 de maig del 2021.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha adreçar un escrit a la responsable de la Gestió Tècnica d’Infraestructures de Cossos Operatius del Departament d’Interior denunciant les filtracions d’aigua que pateix l’edifici de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la RP Girona.

En un escrit presentat avui, la nostra organització sindical ha traslladat les filtracions d’aigua i les patologies que pateix aquest edific i les greus conseqüències que estan generant, especialment en els vestidors de la primera planta, la sala de brífing, menjador i escala interior.

Adjuntant un reportatge fotogràfic exhaustiu del problema i de les conseqüències, SAP-FEPOL ha identificat les causes principals d’aquestes filtracions:
 
  1. La separació entre la claraboia i les peces de fibrociment de la coberta.
  2. El trencament de les peces de fibrociment.

A l’efecte, la nostra organitzció sindical ha instat a la responsable de la Gestiço Tècnica d’Infraestructures a substituir totes les peces que estan trencaces per tal que així, cessin les filtracions d’aigua que provoquen els danys esmentats anteriorment.

Així mateix s’ha reclamat un increment del manteniment i neteja de les canals (tant de l’interior com de l’exterior) de l’edifici, ja que la manca d’actuacions provoca que l’aigua s’acumuli.

Esperem per tant, que amb l’informe presentat avui per la nostra organització sindical es resolguin de manera urgent aquestes problemàtiques.     
NÚMERO DE COMUNICAT:E-46/2021 
DATA:27 de Maig de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies