COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
La DGP té previst el subministrament d’aliments i begudes per llargues jornades de treball dels efectius d’investigació  
La nostra organització sindical havia reclamat que per a llargues jornades de treball amb dificultats per menjar i beure, s'avituallés als efectius policials que hi participen.      
 
Barcelona, 13 de juny del 2023.-
 
El mes de març, la Secció Sindical d’Investigació del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va reclamar a la Subdirecció general de recursos humans la planificació i lliurament d’un avituallament pels efectius de l’especialitat que es veien sotmesos a llargues jornades de treball.

Concretament demanàvem que es subministrés menjar i beure a aquells efectius que ho requerissin en ocasió d’operatius especials que comportessin fer front a llargues jornades de treball excepcionals, tant freqüents darrerament, com les que tenen lloc per plantacions de marihuana en espais oberts amb difícil accés.

Doncs bé, tres mesos després la Subdirecció ens ha tornat resposta a la petició. En aquesta ens manifesten que “quan es fa una planificació en què es preveu que el dispositiu de treball s’allargarà en el temps i no es podrà efectuar el relleu corresponent, actualment la Direcció general de la Policia ja té previst el subministrament d’aliments i begudes per aquests efectius” a mode d’exemple ens parlen del dispositiu per la COVID o pels centres de coordinació (CECOR).

També ens parlen que per “situacions imprevistes i que s’allarguen en el temps, amb la impossibilitat de facilitar el relleu dels efectius, des de la Direcció general de la Policia s’està treballant per establir uns mecanismes ràpids i àgils que ajudin a subministrar àpats pels efectius que hi treballin”.

Per tant, tot i no donar una resposta clara o solució al problema, sí que ens indiquen que per operatius planificats ja està contemplat un subministrament d’aliments i beure. Uns operatius per tant, que quedaran previstos per a tots els efectius del cos de mossos d’esquadra.

Per tant, des del SAP-FEPOL instarem a les diferents regions a que informin a les diferents unitats d’investigació de quin és el procediment per tramitar-ho pels casos en que sigui possible.

Per altra banda estarem pendents i demanarem que la segona part en la que parlen d’estar treballant pel subministrament en casos sobrevinguts, quedi resolta quan abans possible. Per qualsevol dubte o aclariment teniu a la vostra disposició als delegats i delegades del SAP-FEPOL de les vostres destinacions.
        
NÚMERO DE COMUNICAT:C-107/2023 
DATA:13 de Juny de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies