CENTRAL, COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
Finalment aconseguim les millores del laboratori de Manresa 
Després d'haver-ho hagut de denunciar de manera reiterada, després de denunciar-ho fins i tot davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social i després d'haver demanat el seu tancament, finalment es realitzaran les obres de millora i condicionament del laboratori de Policia Científica de Manresa 
 
Manresa, 21 de març del 2022.-
 
En la darrera reunió de 9 de març entre les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d’esquadra i els Comandaments caps de la Comissaria General d’Investigació Criminal, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava novament la necessitat de millorar les instal·lacions del laboratori de Policia Científica de la localitat de Manresa.

Sobre aquesta qüestió i les deficiències que aquestes instal·lacions presentaven, recordem que la nostra organització sindical (a través dels delegats de la Regió i dels de Salut i Seguretat Laboral) havíem denunciat reiteradament i fins i tot, davant la Inspecció de la Seguretat Social, les lamentables condicions sota les quals havien de treballar els efectius policials.

De fet, tal i com SAP-FEPOL reclamés en comunicat de 31 de maig del 2021, el laboratori està tancat fins que es realitzin les obres necessàries que eliminin els perills per als efectius de policia científica.

Doncs bé! Després de totes les gestions realitzades, el Cap de la Divisió de Policia Científica ens ha informat que ja s’han realitzat totes les gestions per poder fer les obres, les quals es durant a terme aquest mateix any 2022.

Així, si bé és cert que des de la nostra organització sindical celebrem que es facin les obres de millora, no podem oblidar que ha estat necessari denunciar reiteradament aquesta situació, la qual cosa ha fet que la situació s’hagi dilatat en excés per la inactivitat de l’Administració.


En aquest sentit, SAP-FEPOL està segura que si s’escoltés activament a les organitzacions sindicals, tots plegats ens estalviaríem més temps. Finalment i com no pot ser d’una altra manera, estarem pendents del començament de les obres i de la solució definitiva del problema.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-48/2022 
DATA:21 de Març de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies