METROPOLITANA NORD, COMUNICATS 
SAP-FEPOL es persona com acusació particular en la temptativa d’homicidi d’un mosso a Sabadell 
La nostra organització sindical reclamarà que els fets siguin considerats com a temptativa d'homicidi i s'assoleixi així una sentència exemplar contra un individu que ha intentat llevar la vida d'un efectiu del cos de mossos d'esquadra.   
 
Barcelona, 26 de maig del 2023.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) s’ha personat com acusació particular en la temptativa d’homicidi perpetrat a Sabadell durant la matinada del passat 24 de  maig.

En els fets  un efectiu del cos de mossos d’esquadra ha estat atropellat voluntàriament pel conductor d’un vehicle, que conduïa a gran velocitat mentre intentava escapolir-se de diverses dotacions policials.

Més concretament, el conductor i ara detingut ha atemptat contra el nostre company, arribant-lo a atropellar de manera voluntària. Com a conseqüència dels fets perpetrats, el nostre company ha estat projectat uns metres més enllà, fins arribar a impactar contra la barana de ferro de la vorera propera.

Així, per l’acció voluntària dels fets, el nostre company ha patit lesions de diversa consideració (traumatisme cranioencefàlic i traumatisme d’extremitat), les quals han requerit fins i tot d’una primera intervenció quirúrgica per a la seva curació.

Per tot plegat, els serveis jurídics de SAP-FEPOL s’han personat en el cas com acusació particular ja que, la intenció no és altra que la d’assolir una sentència condemnatòria exemplar pel què considerem una temptativa d’homicidi contra un agent de l’autoritat.

Així mateix i des d’aquest comunicat volem agrair la tasca de tots els efectius policials que van treballar en la detenció de l’individu en qüestió i ara acusat i desitgem que el nostre company tingui una bona i ràpida recuperació.
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-101/2023 
DATA:26 de Maig de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies