COMUNICATS, TRÀNSIT 
Reunió amb la Comissaria General de Mobilitat de 17 de febrer del 2022 
De poc ha servit la darrera reunió amb la Comissaria. Des de la nostra organització sindical eren moltes les preguntes que portàvem a la reunió i poques han estat les respostes obtingudes. Cal un gir en la dinàmica de la Comissaria i cal fer-lo ja.  
 
Barcelona, 23 de febrer de 2022.-
 
El passat 17 de febrer ens hem reunit amb la Comissaria General de Mobilitat i des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) vam sortir de la reunió amb la sensació que de poc havia servit.

La majoria de respostes a les nostres preguntes (que no eren poques) va ser emplaçar-nos a les comissions generals relatives a la temàtica tractada. Poques respostes se’ns van donar per poder traslladar a una especialitat que des de fa temps ve patint greus problemes.

Des de la nostra organització sindical lamentem aquesta situació i, si la pròpia Comissaria General de Mobilitat no creu necessari tractar de manera eficient, particular i autònoma, els problemes inherents i intrínsecs de l’especialitat difícilment podrem trobar-hi una solució.

Des de la nostra organització sindical considerem l’especialitat de trànsit, una especialitat estratègica i vital per al servei públic de seguretat que oferim a la xarxa vial de Catalunya. Davant la situació per la qual passa l’especialitat de trànsit del cos de mossos d’esquadra, amb qüestions tant importants, com el tancament dels sectors, l’equitat de serveis per a tots els ciutadans o la fuita constant d’especialistes, des del SAP-FEPOL considerem que l’esforç ha de ser compartit i el treball conjunt.

La sensació que des de la nostra organització sindical tenim no és positiva. Tenim la clara sensació que treballem en solitari per mantenir viva una especialitat prou tocada. Necessitem d’una Comissaria General Mobilitat activa que reverteixi una situació límit.

A l’efecte, des de la nostra organització sindical volem enviar un missatge clar: no estem en contra de ningú! Al contrari. Estem al costat del cos, de l’especialitat i de les persones que la integren. Nosaltres treballarem per decantar la balança en pro de l’especialitat de trànsit del cos de mossos d’esquadra. Però reunions com les darreres, on hi anem amb propostes i poques respostes son les que rebem, no ajuden. Cal una implicació ferma de tots els actors, des del Departament passant la Prefectura, la CGMO i acabant per les organitzacions sindicals responsables com la nostra. Nosaltres estem preparats!
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-28/2022 
DATA:23 de Febrer de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto