COMUNICATS, TRÀNSIT 
SAP-FEPOL reclama l’avançament del trasllat dels caporals de trànsit que no han de fer el curs a l’ISPC 
Havent comprovat que no hi ha una afectació sobre el servei sinó una millora en la majoria de sectors, SAP ha demanat que els caporals i les caporales que no han d'anar a fer el curs a l'ISPC es puguin incorporar als seus nous destins 
 
Barcelona, 2 d'octubre del 2020.-
La Secció Sindical de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha sol·licitat a la Sub-direcció General de Recursos Humans i a la Comissaria General de Mobilitat que, els caporals i caporales que havent guanyat plaça definitiva en el concurs, no han de fer el curs a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Aquesta petició, que no és nova ja que ja s’havia sol·licitat en altres reunions i converses amb la Comissaria General i amb la Divisió, sempre havia estat rebutjada justificant la decisió en la presumpta afectació que aquest avançament provocava sobre les planificacions, fruit de les vacants que quedaven sense cobrir. No obstant i per acreditar que enguany no es produeix aquesta afectació, SAP-FEPOL ha presentat l’assignació de destinacions definitives resultants del citat concurs oposició de trànsit. Tal i com es pot veure a la tabla, l’afectació en aquest concurs és mínima i l’avançament de la mobilitat no causa cap disminució de caporals i caporales als sectors. Ben al contrari, SAP-FEPOL ha acreditat que permetre incorporar-se ja als caporals i caporales a les seves noves destinacions on han guanyat plaça, beneficia a totes les parts. A tall d’exemple, l’ART Metro Sud (en cas de permetre la incorporació immediata dels caporals) guanyaria set (7) efectius, havent d’anar només un (1) a l’ISPC. Però a més, deixant de banda les qüestions operatives, des de la nostra organització volem posar en valor dues qüestions importants:
  • Darrera de cada TIP hi ha una persona! Un especialista que porta un mínim de 5 anys fora de casa i lluny de les seves famílies. Persones que s’han sacrificat personalment, familiarment i econòmica per mantenir-se en una especialitat que s’estimen.
  • Tot i que podria estar dins l’àmbit de l’especulació, a ningú se li escapa que amb l’actual situació produïda per la COVID-19 l’escenari és incert i en un futur immediat, ningú coneix què és el que pot passar.
Per tant, si no s’accepta la nostra petició (la qual ja ha estat acceptada per altres escales) no s’avançarà en uns mesos, la millora en quan a conciliació de la vida familiar amb la laboral que els i les especialistes de trànsit porten temps mereixent. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-164/2020 
DATA:2 de Octubre de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto