METROPOLITANA NORD, ESCRITS 
Reclamem una millora en el pàrquing exterior del Complex Central 
En un escrit adreçat als Serveis d'Administració dels Serveis Centrals esperem una ràpida actuació de millora de l'espai, i més quan segueix el Nivell 4 sobre 5 d'alerta per atemptat terrorista 
Sabadell, 27 de novembre del 2020.-
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) durant els darrers dies ha pogut constatar les reiterades queixes de les persones membres del cos de mossos d'esquadra destinades al Complex Central da Sabadell. En concret l’estat del pàrquing exterior ubicat a l’altra banda de la rotonda. Des de la nostra organització sindical volem recordar que, per una banda la situació que tenim actualment de nivell 4 d’alerta terrorista i sense perdre de vista la quantitat de persones que treballem en el complex i fem ús d’aquest espai per tal d’estacionar-hi els vehicles, ens obliga a un manteniment excepcional de les dependències i zones policials. I és que, la nostra organització sindical ha denunciat que  l’estat de manteniment actual del pàrquing exterior del Complex Central és nul i es troba en situació d’abandonament. Per tant, en un escrit adreçat al Servei d'Administració dels Serveis Centrals,  el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL)  ha reclamat unes actuacions de manera urgent per tal de donar una mica més de seguretat als seus usuaris:
  • En primer lloc netejar la vegetació que actualment impedeix l’accés a peu a la zona del pàrquing. (Fotografies 1, 2 i 3).

  • Assegurar la zona de paviment tipus “asfàltic” per accedir a peu, actualment es troba enfonsada per una esllavissada anterior. El risc d’enfonsar-se de nou és alt. (Fotografies 4, 5 i 6).

  • Repintar les marques viàries per tal de garantir la circulació correcta dels vehicles que hi transiten. La situació actual impedeix saber per quin carril s’ha circular.

  • Dotar de punts d’il·luminació adequats i repartits en la zona d’accés al pàrquing. Actualment la zona es troba insuficientment il·luminada amb el risc que això pot comportar.
Des de la nostra organització esperem que l'Administració i essent conscients que el terreny pot ser municipal realitzi les gestions oportuna de millora i acondicionament de l'espai destinat a pàrquing exterior. 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-144/2020 
DATA:27 de Novembre de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies