COMUNICATS 
Primera assemblea sobre jubilació anticipada del cos de mossos d’esquadra 
Vist l'èxit de participació i funcionament d'aquesta primera assemblea, SAP-FEPOL realitzarà la segona en un termini màxim de 30 dies per tal que la seva afiliació pugui resoldre els dubtes que en matèria de jubilació anticipada pugui tenir.  
 
Barcelona, 15 de juliol del 2021.-

Avui, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha fet la primera de les assemblees virtuals de jubilació anticipada del cos de mossos d’esquadra. Des de la nostra organització sindical volem agrair la gran participació que ha tingut aquesta iniciativa, on s’ha superat amb escreix el centenar de persones.

Amb l’assemblea informativa d’avui, la nostra organització sindical (a més de rebre propostes de millora per un futur immediat) ha pogut explicar tota la tasca que cronològicament hem vingut desenvolupant des que incentivéssim el procediment de jubilació anticipada per al nostre col·lectiu. És per això que en primer lloc volem agrair el to constructiu i les formes que totes les persones assistents heu mantingut al llarg de tota l’assemblea.

Així mateix, l’acte d’avui ens ha permès acreditar que en matèria de jubilació anticipada és molta la tasca que SAP-FEPOL ha vingut desenvolupant els darrers anys, però també ens ha servit per manifestar que malgrat tot queda encara molta feina per fer.

Reconeixem que és molta la comunicació que es fa circular sobre aquesta matèria, alguna fins i tot per part d’organitzacions sindicals representatives i d’altres no representatives que han generat en el col·lectiu certa desinformació o intranquil·litat.

No obstant i vista l’experiència tant positiva de l’assemblea realitzada avui, SAP-FEPOL seguirà per aquesta via de comunicació constant, per informar al col·lectiu de tots i cadascun dels passos que fem fins l’assoliment de la jubilació anticipada per al cos de mossos d’esquadra.

Per tant a totes les persones afiliades a la nostra organització sindical que no han pogut assistir avui, ja us avancem que abans de 30 dies, des del SAP-FEPOL tornarem a realitzar una segona assembla virtual informativa, per traslladar-vos tal i com s’ha fet avui, tota aquella informació que us puguin aclarir els dubtes i les qüestions relatives a la jubilació anticipada.

    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-108/2021 
DATA:15 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto