CENTRAL, COMUNICATS, TRÀNSIT 
Sense hores extraordinàries per cobrir la Fira de l’Avet i la Fira Medieval de Vic, no podem garantir la prevenció viària  
Les dues fires provoquen una gran mobilitat de vehicles, la qual cosa provoca que, juntament amb el servei ordinari i la planificació prevista sigui necessari un reforç que només es pot garantir amb l'oferiment d'hores extraordinàries. 
 
Barcelona, 1 de desembre del 2021.-
 
Comença el desembre al sector de Trànsit de Vic (ART Central) i seguim amb la manca d’especialistes i la falta d’ajudes al servei ordinari. Per altra banda altres ajudes, com podrien ser cobrir el servei amb hores extraordinàries, tampoc arriben.

Per tant, sense la previsió de serveis extraordinaris amb els quals es pugui revertir l’ofegament constant que pateix la planificació diària, precipita als especialistes a haver de fer front a ’una situació caòtica que es donarà del 04 al 12 de desembre a la comarca d’Osona.
  • Fira de l’Avet a Espinelves, del 4 al 12 de desembre.
  • Fira Medieval a Vic, del 4 al  8 de desembre.
  • Prevenció i seguretat viària, cada dia de l’any.
Volem recordar que el cap de setmana, del 04 al 05 de desembre, la planificació a Vic és de 3 patrulles al torn DIA i 1 patrulla al torn T/N. És a dir, no ens podem permetre un esternut.

La planificació d’emergència establerta de dues patrulles a la Fira de l’Avet d’Espinelves és totalment insuficient per un operatiu d’aquest abast. L’altra patrulla ha d’assumir les retencions que es poden provocar a la C-17 degudes a la Fira Medieval de Vic, a més de tota la planificació diària, de prevenció i seguretat viària que requereix el servei ordinari.

És per això que des del SAP-FEPOL advertim i avisem que, si no posem la solució en forma d’hores extraordinàries, estem a les portes d’una situació crítica que ni el bon afer al qual ens tenen acostumats els especialistes podrà evitar i més, quan la planificació de la resta de dies fins al dia 12, no millora gaire.

Per tots els extrems esmentats, des de la Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL, demanem que, de forma immediata i amatent, posin a sobre la taula les hores extraordinàries suficients per poder convocar extraordinàriament i de manera urgent altres especialistes  a fi de poder garantir un operatiu segur i eficient per la ciutadania, com s’ha fet altres anys.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-167/2021 
DATA:1 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies