COMUNICATS 
SAP-FEPOL demana novament la regulació de la imatge corporativa del cos de mossos d’esquadra 
Tal i com hem fet fins i tot en el alguns dels darrers Consells de la Policia la nostra organització sindical ha insistit en la necessitat d'avançar en la publicació del nou decret d'imatge corporativa i dels elements distintius de les diferents unitats del cos de mossos d'esquadra 
 
Barcelona, 29 de juny del 2021.-

En els darrers dies s’ha generat cert debat per l’obsequi que la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) ha fet a la presentadora d’un programa d’una cadena estatal, Ana Rosa Quintana. A l’efecte des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem fer les següents consideracions:

Primer.- Volem posar valor la tasca extremadament rellevant que tant el portaveu de la FEPOL, com la portaveu del SAP-FEPOL Imma Viudes fan diàriament per traslladar i fer visibles a ulls de l’opinió pública, les reivindicacions legítimes de les persones membres del cos de mossos d’esquadra i del conjunt de les policies locals de Catalunya.

Segon.- Tal i com hem denunciat en els darrers anys, el cos de mossos d’esquadra en general i les unitats d’ordre públic en particular, han estat constantment objecte de debat i d’un desgast injust produït per interessos ocults provinents de certs actors polítics i socials.

Tercer.- Per altra banda i fins a dia d’avui, la utilització d’escuts de les diferents unitats del cos de mossos d’esquadra no està regulada malgrat aquesta, amb la petició sobre la regulació del decret d’imatge corporativa, ha estat una qüestió que la nostra organització sindical ha demanat reiteradament en el si del Consell de la Policia.

Quart.- No obstant això, SAP-FEPOL és conscient del debat que s’ha generat respecte l’objecte lliurat i per tant no en quedarà inherent, assumint si s’escau la necessitat de millorar al respecte.

Cinquè.- Tant la nostra organització sindical, com la Federació a la qual formem part, no contribuiran al debat (estèril al nostre entendre) que els sectors esmentats anteriorment puguin utilitzar en detriment del prestigi i el reconeixement de la institució que nosaltres, també representem.

En conclusió i per tots els extrems esmentats, SAP-FEPOL torna a demanar a la Direcció General de la Policia que acceleri d’una vegada per totes el debat intern i els tràmits oportuns que regulin íntegrament la imatge corporativa i els elements distintius de les diferents unitats del cos de mossos d’esquadra.
 
DATA:29 de Juny de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto