COMUNICATS, TRÀNSIT 
Els nous efectius de trànsit, comencen el curs de formació sense la seva uniformitat 
Malgrat presentéssim un escrit reclamant que s’enviés la roba a l’ISPC, l’Administració n’ha fet cas omís provocant així que els nous efectius comencin la formació sense la roba necessària. 
 
Barcelona, 29 de novembre del 2023.-
 
El passat 20 de novembre, les seccions sindicals de trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) instàvem a la Subdirecció general de recursos humans a fer les gestions oportunes per tal que els nous efectius que iniciaven la formació del curs de trànsit a l’ISPC, rebessin en aquest edifici la nova uniformitat.

Denunciàvem el fet que haguessin de ser els efectius policials els qui s’haguessin de traslladar fins el Complex Central del cos de mossos d’esquadra per a recollir la seva uniformitat i no fos aquesta la que s’enviés fins l’Escola de Policia, evitant així trasllats i riscos innecessaris de les persones que l’havien de rebre.

No obstant i malgrat la nostra denúncia, l’Administració ha seguit endavant i han hagut de ser els mossos i les mosses les qui han anat finalment fins el Complex Central, assumint a més el cost del desplaçament. Però aquest no ha estat l’únic inconvenient.

El fet és que arribat fins al Complex Central els efectius policials han rebut un fardell de roba amb la nova uniformitat de trànsit, sense ni tant sols haver agafat prèviament el seu tallatge. Això ha generat que moltes de les peces que han rebut no siguin de la seva talla.

Davant d’aquesta situació ningú se n’ha fet responsable! Ni l’Escola de Policia, ni les persones que s’havien desplaçat fins el Complex Central per lliurar la roba. A més el personal del magatzem central van desbordats ja que estan lliurant la roba a les persones aspirants que properament iniciaran el curs de formació bàsica.

El resultat? Nous i noves especialistes han començat el curs sense la seva uniformitat. Per tant es corrobora una desorganització que, d’haver tingut en compte l’escrit presentat per SAP i per SME en data de 20 de novembre, qui sap si ens l’haguéssim pogut estalviar. No hagués estat més fàcil adreçar una persona (previ el lliurament de la roba) fins l’Escola de Policia per a fer el tallatge de la nova uniformitat per cadascuna de les persones i després preparar-la per finalment enviar-la?

En fi! Ambdues organitzacions sindicals a vegades tenim la sensació que malgrat presentem propostes per millorar l’eficiència de l’organització, aquestes no son tingudes en compte i es tira pel carrer del mig sense ni tant sols avaluar les conseqüències que una mala organització com la que s’ha evidenciat amb aquest episodi es generen.

Per tant, des del SAP i des de l’SME instem que amb caràcter d’urgència es doti a tots els efectius policials que estant fent el curs d’especialització tinguin tota la seva uniformitat a la major brevetat possible.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-207/2023 
DATA:29 de Novembre de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies