CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
En relació a la greu situació de la Sala 112 de Reus 
Les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra hem estat convocades a una reunió el proper divendres a les 09:00 hores. Una reunió que ha de resultar definitiva per garantir el bon funcionament, no només de la Sala 112 de Reus, sinó de totes aquelles que encara estan obertes  
 
Barcelona, 9 de novembre de 2022.-
 
Arran la greu situació originada a la Sala 112 de Reus per la deficient situació que des de mitjans de 2020 venen patint els efectius policials, l’afectació que aquesta podia provocar sobre la salut de les persones treballadores era certament incert.

En aquest sentit, tal i com el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) traslladés en comunicat de 7 de novembre, les conseqüències sobre el servei operatiu eren certament incertes, en tant que les indisposicions per motius de salut podrien esdevenir un motiu d’absència immediat, absolutament justificat.

Alhora, tal i com també es va esmentar en el mateix comunicat, la nostra organització sindical esperava ser convocada de manera urgent a una reunió, amb l’objectiu principal de poder trobar una sortida a la greu situació esdevinguda i la possible GRIP BLAVA que es podia produir.

Ahir, la nostra organització sindical i la resta d’organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d’esquadra vam ser convocades a la reunió sol·licitada. Una reunió que ha quedat convocada pel proper divendres a les 09:00 a la Comissaria del districte de Les Corts de Barcelona.

És per això que SAP-FEPOL assistirem a aquesta reunió, amb la intenció de sortir amb una solució definitiva i immediata, que posi fi a la penosa situació que els mossos i les mosses (no només de la Sala 112, sinó també de la resta de sales de coordinació) han vingut patint aquests darrers anys.

Considerem la de divendres una reunió clau pel futur de la Sala 112 de Reus i de la resta que encara resten obertes. I la considerem clau, perquè en cap cas pot tornar a succeir el mateix que ha succeït amb les moltes altres reunions que han precedit a la que es durà a terme divendres, les quals van quedar amb promeses i incompliments.

Per tant la nostra organització sindical hi assistirà amb voluntat d’acord i amb una bateria d’exigències que esperem siguin escoltades en pro de la salut de les persones membres del cos de mossos d’esquadra i de les seves condicions laborals.
 
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-189/2022 
DATA:9 de Novembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies