METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
La RPM de Barcelona obre la porta a crear una roda per URIA i URIV 
Després que la nostra organització hagi presentat diverses propostes s'ha arribat a un acord total (a l'espera de ser ratificat per la Cap de la RPMB) per tal que cap efectiu que vagi destinat a URIA o URIV mitjançant una adscripció provisional, resti més de dos anys de manera obligada 
 
Barcelona, 11 de juny del 2022.- 
 
En data 1 de juny de 2022, es va convocar la reunió regional de la RPMB. En aquesta reunió entre les organitzacions sindicals, els comandaments responsables de la regió i  el servei de d’administració, SAP-FEPOL va denunciar una sèrie de fets de la Regió de Barcelona per tal de millorar les condicions laborals (comunicat C-99/2022).

Entre aquests punts, un dels que més rellevància i urgència  requeria (per la penositat del mateix) era el temps d’estada a les unitats esmentades de l’ARIC.
La Comissària va proposar la celebració d’una reunió monotemàtica sobre aquest punt, la qual s’ha efectuar en data de 8 de juny, a la qual hi hem assistit la Intendenta Sots-Cap de la Regió, l’Inspector Cap d’ARIC i SAP-FEPOL.

La proposta presentada per la nostra organització entre d’altres aportades a la reunió, era la necessitat de donar una sortida als efectius destinats a URIA i URIV, tal i com també passa a l’ACD. Al respecte, per les seves especials característiques d’aprenentatge i coneixements tècnics-teòrics, era inviable la possibilitat de sortida cada sis mesos.

Per aquest motiu la nostra organització ha presentat un pla de restitució voluntari del 25% dels efectius  amb més antiguitat a la destinació, que es realitzaria coincidint amb cada roda semestral de l’ACD.  D’aquesta manera cap efectiu  que vagi destinat a URIA o URIV mitjançant una adscripció provisional, restaria més de dos anys de manera obligada.

SAP-FEPOL ha presentat més propostes al llarg del temps, com un quadrant Ad Hoc per l’Àrea, meritació de cara a concursos per cada mes de treball allà destinat, augment econòmic mitjançant el Nivell II, però el més viable actualment ja que només depèn de la voluntat dels responsables de la RPMB i l’ARIC és realitzar la restitució del 25% dels efectius cada sis mesos.

La reunió va finalitzar amb un acord total per part dels presents, amb només la manca de confirmació  amb el vistiplau de la Comissària Cap de la Regió.

La previsió d’inici d’aquest nou sistema de rotació, seria per a la propera roda de l’ACD aproximadament prevista  per al mes de novembre/desembre de 2022.

Vista la voluntat dels comandaments regionals per atendre les demandes que hem elevat en aquesta i altres ocasions a la RPMB, des de la nostra organització agraïm la voluntat de millora de la Regió. Per part del SAP-FEPOL seguirem treballant com hem fet fins ara en pro de les  millores i les condicions laborals del col·lectiu.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-104/2022 
DATA:11 de Juny de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies