COMUNICATS, TRÀNSIT 
Demanem al Consell de la Policia el procés de mobilitat interna previ a l’oferiment provisional de trànsit 
Després que ho reclaméssim en el marc del Grup de Treball de promoció i provisió i davant la negativa de l'Administració, avui la nostra organització sindical ha tornat a exigir un procés de mobilitat interna, previ a qualsevol oferiiment provisional que serveixi per recuperar efectius dels sis sectors de trànsit que ja no es tancaran,     
 
Barcelona,  19 d’abril de 2022.-

En el comunicat publicat el passat 13 d’abril, la Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL i després que s’hagi aturat el tancament dels sis sectors de trànsit, insistia en la necessitat d’avançar el concurs de l’especialitat. Alhora reclamàvem  obrir un oferiment per a tots els sectors de trànsit (i no sols per a Mora i Igualada) que des del 2016 s’han anat deixar morint, sense que fos a més exclusiu i únicament, per a totes les persones membres del cos que tinguessin el curs de trànsit fet.

Així mateix i en el mateix comunicat, SAP-FEPOL lamentava la distància entre l’Administració i la nostra organització sindical respecte la necessitat de convocar un procés de mobilitat interna, previ a l’oferiment provisional. Unes qüestions, totes elles, que han estat traslladades per escrit  avui -i previ al Consell fet aquesta tarda- al Director General de la Policia.

Doncs bé! Reiniciada la sessió del Consell de la Policia de 30 de març, la nostra organització sindical ha tornat a insistir en els extrems que fins ara ens han estat denegats. I és en aquest sentit que avui hem tornat a remarcar i reclamar, la necessitat d’aquest procés de mobilitat interna previ a qualsevol oferiment.

De no fer-se tal i com nosaltres considerem que s’ha de fer, es pot perjudicar greument la situació d’algunes persones membres de l’especialitat que a dia d’avui tenen una plaça definitiva i que per tant, no podrien apropar-se a casa en cas que es fes tal i com fins ara l’Administració ens han plantejat.

A més,  emprant a més com exemple el cas del Sector d’Igualada, la nostra organització sindical ha exposat que hores d’ara, de les 13 places amb les quals es pretén incrementar amb aquest oferiment, hi ha dotze persones membres actuals de trànsit, que ja ens han manifestat la seva voluntat de poder-ne assolir una.

Dotze persones que ocupen a dia d’avui, plaça definitiva en una altra ART i que al nostre entendre (pel procés de mobilitat interna sol·licitat) haurien de ser les primeres a poder escollir plaça, previ a l’oferiment provisional.

Amb quina cara es quedarien aquests i aquestes especialistes, que mai han abandonat l’especialitat, si veiessin que altres efectius del cos (per un oferiment provisional) ocupen alguna de les places més properes als seus domicilis? Quin creu el Consell de la Policia (i així s’ha preguntat avui) que serien les seves sensacions?

Des de la nostra organització sindical reivindiquem la necessitat que s’escolti als i a les especialistes i exigim que es sigui just amb les pretensions que per boca de SAP-FEPOL, avui s’ha traslladat al Consell de la Policia respecte aquesta qüestió.
 
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-63/2022 
DATA:19 de Abril de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto