CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
La Sala 112 de Reus segueix essent un problema i ningú busca solucions 
Un any després d'haver-se incrementat els efectius, la Sala 112 de Reus segueix manifestant els mateixos problemes. Una. càrrega excessiva de feina que han d'assumir un número insuficient d'efectius. Dimensionar de nou aquesta destinació és ja una urgència que no pot esperar més temps  
 
Reus, 30 de maig de 2022.-

Nou conflicte a la Sala 112 de Reus! Les condicions que pateixen els operadors i les operadores d’aquesta destinació torna a generar (incrementat de nou per la seva reiteració) un problema greu en aquesta destinació.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) hem denunciat de manera reiterada la falta d’efectius a la Sala 112 de Reus. La nostra organització sindical ha estat insistent sobre aquesta qüestió, igual que ho estat -en seu del Consell de la Policia- ha reclamant un canvi del model de sales que, vist els problemes que genera, és evident que ha fet fallida.

El dimensionament d’efectius de la Sala 112 és del tot insuficient. Cal incrementar la dotació de mosses i mosses a aquesta destinació. Tal i com manifestéssim en comunicat de 3 d’agost del 2021 (fet després de la concentració que SAP-FEPOL va convocar a les portes de la sala precisament per denunciar la manca d’efectius), fins que el dimensionament de la Sala no sigui el correcte, els problemes es seguiran mantenint.

Els 257 efectius previstos per a la Sala 112, son del tot insuficients. L’increment de la càrrega de treball que pateixen els operadors i les operadors de sala, fruit del model centralitzat, atempta directament contra la seva salut i incrementa, de manera flagrant, l’absentisme laboral.

És per això que SAP-FEPOL es reunirà aquesta setmana amb els Caps d’aquesta destinació, a qui traslladarà la necessitat de buscar solucions definitives a aquesta situació.
I és que el problema de la Sala 112 de Reus ha de deixar de ser precisament, un problema, ja que de persistir faran d’aquesta, una destinació de càstig i gens atractiva de la qual tothom voldrà fugir.

El cos de mossos d’esquadra no es pot permetre que en una destinació tant estratègica com aquesta només es generi soroll i conflicte. Per tant, sota la responsabilitat de cadascú, caldrà buscar solucions que han de deixar de provisionals i passa a ser definitives.
 
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-91/2022 
DATA:30 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies