CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
Finalment es destinaran 18 efectius i 300 hores extraordinàries a la Sala 112 de Reus 
Malgrat en un inici s'anunciés un increment de 12 efectius i després de 16, finalment seran 18 les persones que augmentaran la dotació a la Sala 112 de Reus. Així també s'ha aconseguit un increment d'hores extraordinàries, passant de les 110, a les 300 setmanals.  
 
Reus, 3 d'agost del 2021.-

Des que s’iniciés el conflicte a la Sala 112 de Reus com a conseqüència de la greu mancança d’efectius son moltes les gestions que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha realitzat en coordinació amb tots els efectius que hi esteu destinats.

Com a conseqüència de les reclamacions col·lectives i de l’estudi presentat per la nostra organització sindical el 9 de desembre de 2020, a finals del mes de juny s’anunciava un nou oferiment provisional de 12 places, més una bossa de 110 hores extraordinàries a la setmana.

No obstant i per les necessitats del servei, tant SAP-FEPOL com els efectius que heu estat treballant colze a colze amb la nostra organització sindical, sabíem que aquest increment (en efectius i hores) era del tot insuficient. Per aquests motius el divendres 9 de juliol decidíem convocar una concentració davant les portes de la Sala 112 aprofitant també, la visita del Conseller d’Interior a l’edifici.

A l’efecte, la reacció no es va fer esperar i abans de la concentració (possiblement per desmobilitzar) s’anunciava que l’oferiment provisional passava de 12 a 16 efectius. Però tampoc en fèiem prou! I així li van fer saber els propis efectius de la Sala al Conseller d’Interior el mateix 14 de juliol, en la reunió provocada per la nostra organització sindical.

Fins i avui, a diferència d’altres organitzacions, SAP-FEPOL no s’ha conformat amb aquests 16 efectius ni tampoc amb el número d’hores extraordinàries anunciat. És per això que hem seguit reclamant i treballant per incrementar encara més, el número d’efectius i les hores extraordinàries que es destinin a la Sala 112 de Reus.

Per totes les gestions efectuades, se’ns ha informat avui que finalment seran 18 i no 16 els efectius que aniran destinats a la Sala 112 de Reus, així com també que seran 300 i no 110 les hores del paquet setmanal d’hores extraordinàries.

Per tant, des de la nostra organització sindical celebrem que s’ampliï en dos més, el número d’efectius que finalment es destinaran a la Sala 112, així com també que s’acabi triplicant el número d’hores extraordinàries que servirà per fer front a l’actual situació.

No obstant, som conscients que aquesta pot ser una ampliació que es pot quedar molt curta si no es calcula correctament la dimensió de la Sala 112 davant del tancament de la SRC de Girona. Per tant, el compromís de la nostra organització sindical seguirà ferm fins que el dimensionament operatiu d’aquesta destinació doni resposta a la càrrega de treball operativa.


I per últim i en resposta al comunicat d’USPAC de 15 de juliol! Amb el respecte que es mereix, SAP-FEPOL ni fa tard, ni treballa malament! Simplement va pas a pas i treballa (això sí) diferent! Escoltant al col·lectiu, donant-li suport en tot moment i seguint treballant amb reivindicació ferma, per assolir unes millores en benefici de les persones membres del cos de mossos d’esquadra.
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-116/2021 
DATA:3 de Agost de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies