COMUNICATS, ESCRITS, INVESTIGACIÓ 
SAP-FEPOL reclama al Cap de la CGIC una solució pels períodes de vacances dels efectius d'investigació 
En un escrit adreçat al Cap de la Comissaria General la nostra organització li ha traslladat la necessitat d'arreglar una qüestió com la de les vacances que portem tants anys arrossegant i que genera en els efectius de l'especialitat una desafecció i una indignació enorme. 
 
Barcelona, 13 de desembre de 2022.-
 
Des que es publiqués la darrera Instrucció de vacances per a les persones membres del cos de mossos d’esquadra, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i la seva secció sindical d’investigació han estat traslladant la indignació que tots els efectius de l’especialitat han tingut respecte els períodes que s’han considerat.

A aquest efecte i després del comunicat de 2 de desembre, la nostra organització sindical ha adreçat avui un escrit al Cap de la CGIC per tal que, amb la voluntat de posar fi a una situació com la de les vacances, s’arregli d’una vegada per totes l’etern tema dels períodes per a aquesta especialitat.

I és que tal i com se li ha manifestat en l’escrit presentat i per les reunions mantingudes prèvia a la publicació de la Instrucció semblava que enguany aquesta qüestió quedaria resolta.

Però malgrat SAP-FEPOL va posar sobre la taula aquesta qüestió en totes les reunions mantingudes i malgrat adrecéssim escrit previ a la publicació de la Instrucció, la Sub-direcció general de recursos humans va ignorar les peticions sindicals i novament els períodes publicats han tingut una afectació absolutament negativa sobre l’especialitat d’investigació.

Per tot plegat en l’escrit adreçat avui al Cap de la CGIC, la nostra organització sindical li ha reclamat una solució definitiva sobre aquesta qüestió. Malgrat ja s’ha publicat la instrucció, des del SAP-FEPOL considerem que encara som a temps de trobar solució a una situació indigne de menystemiment de l’especialitat.

No és de rebut que, treballant amb les condicions que treballen els efectius de l’especialitat i tenint de lluny, el pitjor dels horaris existents (l’especial específic) de tot els que regulen la jornada i horari del cos de mossos d’esquadra, l’Administració no sigui capaç de solucionar una qüestió com la de les vacances.

Per aquests motius creiem que és necessari prémer l’accelerador i posar solució definitiva. És per això que en el mateix escrit, la nostra organització sindical s’ha posat a disposició del Cap de la CGIC per treballar conjuntament a fi i efecte que els efectius d’investigació no es vegin novament perjudicats i no es garanteixi la seva conciliació de la seva vida familiar amb la laboral.

Amb les condicions sota les quals treballa l’especialitat d’investigació, és hora ja que la prioritat del cos passin a ser les investigadores i els investigadors els quals (malgrat les condicions laborals que pateixen) segueixen al peu del canó i prestigiant diàriament amb la resolució dels casos, a la Policia de la Generalitat – mossos d’esquadra.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-100/2022 
DATA:13 de Desembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies